Одштампајте ову страницу
субота, 14 август 2021 12:04

НАСТАВАК УЛАГАЊА У СПОРТСКУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Градска општина Костолац и Град Пожаревац настављају са улагањима у побољшање спортске инфраструктуре и стварању бољих услова за спортско - рекративни живот грађана. Захваљујући Влади Републике Србије и Граду Пожаревцу ове године издвојено је 5 милиона динара за уређење спортске инфраструктуре на подручју костолачке општине.

Изведени су радови на реконструкцији и уређењу свих бетонских спортских терена у Костолцу. Постављена је нова синтетичка мултифункционална тартан подлога на преко 900 квадратних метара и то на терену за кошарку и два терена за одбојку на теренима за мале спортове на локацији иза Спортске хале, као и на терену за баскет по FIBA стандардима 15 м х 12 м (3:3) на градској плажи. Ова тартан подлога отпорна је на УВ зрачење и отпорна на друге атмосферске прилике.

Подсетимо се, током прошле године на теренима за мале спортове иза Спортске хале уређен је терен за мали фудбал са вештачком травом, као и реконструкција и уређење унутрашњости Спортске хале у Костолцу. Током ове године санирани су терени за кошарку и два терена за одбојку, а у плану је и реконструкција два тениска терена. На овај начин спортска инфраструктура комплекса терена иза Спортске хале биће употпуности уређена за све тимске спортове.

Ради безбеднсти и сигурности око поменутих спортских терена постављена је 3Д панелна пластифицирана ограда.

Градска општина Костолац улаже и наставиће са улагањима у спортску инфраструктуру. Обзиром на уређене терене, како у затвореним објектима, тако и на отвореном, деца, млади, али и остали суграђани  могу да уживају у спортским активностима током целе године.

 

Прочитано 1272 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!