Одштампајте ову страницу
среда, 01 септембар 2021 10:09

ОСМА РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

Кратка анализа реализације тренутних капиталних инвестиција на територији Градске општине Костолац за период  од јануара до јуна 2021. године била је тема осме редовне седнице Скупштине у Костолцу. Капиталне инвестиције  реализоване су са око 22 одсто.

„У периоду од јануара до јуна 2021. године, Градска општина Костолац је од укупних јавних средстава прихода и примања на почетку календарске године имала 379,135 милиона, тренутно извршење у периоду од шест месеци је 116,128 милиона или 30,63 одсто“, истакао је Серџо Крстаноски, председник Градске општине Костолац.

Од планираних капиталних пројеката који се тренутно раде на територији Градске општине Костолац, Крстаноски је посебно издвојио изградњу фекално-канализационе мреже у 17 улица укључујући и две фекално-црпне станице.

Предата је документација за топлификацију и прикључак топловода села Острово и вреловод Костолац-Пожаревац. У плану је да се од 15. до 25. септембра крене са овом значајном инвестицијом.

Пројекти водоводне мреже су завршени.

Што се тиче извршења за шест месеци које износи 30,63 одсто, Крстаноски истиче да је ово у односу на претходне године једно од најбољих извршења до сада.

 

 

Прочитано 849 пута
Our website is protected by DMC Firewall!