Одштампајте ову страницу
петак, 18 фебруар 2022 15:04

УКЛАЊАЊЕ НАДВОЖЊАКА – АУТО МОСТА У КОСТОЛЦУ

У понедељак 21. фебруара Градска општина Костолац креће са једним од најважнијих капиталних захвата на територији општине а то је уклањање надвожњака – ауто моста, рекао је у јутарњем програму “Недремање” председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски. Сам мост је затворен за саобраћај у мају 2018. године и четири године представља један велики проблем што се тиче безбедности самог саобраћаја.

“Захваљујући Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Владе Србије који су препознали овај проблем, крећу у решавању истог и од понедељка крећемо са скидањем моста. Крајњи рок самих радова је 30 дана а након тога на граду Пожаревцу и ГО Костолац је да кренемо у комплетну изградњу измене плана детаљне регулације, изградњи једне модерне саобраћајнице, пројекта и на крају да тај пројекат реализујемо у изградњу саме саобраћајнице”, рекао је између осталог председник Крстаноски.

Посао извођења радова, односно уклањања надвожњака министаратво преузело на себе. Након обављања демонтаже, буџет ГО Костолац приходоваће од продаје конструкције, а износ ће бити умањен за трошкове уклањања.

 

Прочитано 1155 пута
Our website is protected by DMC Firewall!