Одштампајте ову страницу
уторак, 15 март 2016 09:43

Концерт за маме и даме

Поводом Међународног Дана жена, 8. марта, Културно уметничко друштво ,,Костолац“ и ове године одржао је традиционални концерт посвећен свим дамама  и  мамама Костолца. Концерт под називом ,,КОНЦЕРТ ЗА МАМЕ И ДАМЕ“ наши фолклорци традиционално организују већ двадесет другу годину за редом. Пред препуном салом Дома културе приређен је програм у коме су наступили сви фолклорни ансамбли КУД-а ,,Костолац“.

 

,,КОНЦЕРТ ЗА МАМЕ И ДАМЕ“ ове године био је и хуманитарног карактера. Чланови фолклорних ансамбала КУД-а „Костолац“ исказали су своју хуманост и целокупни приход од продаје улазница донирали за лечење нашег суграђанина Милана Ковачевића уз жеље за брзим оздрављењем. Висина прикупљених средстава износи 60.360,00 динара, које је КУД ,,Костолац“ уплатило на жиро рачун 105-0000405205432-52, отворен уAIK банци.

 

Концерт је свечано отворио председник Градске општине Костолац г-дин Иван Савић честитајући свим дамама Празник жена, и упутио речи захвалности грађанима на хуманости обзиром да је овај концерт био и хуманитарног карактера, а затим је настављено са програмом. Сви учесници су поздрављени гласним аплаузима, као и увек када наступа КУД ,,Костолац“.

 

Прочитано 1562 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!